Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Скрап на коли в световни статистики и факти

В световен мащаб всяка стара и негодна за употреба кола попада за скрап и се превръща в рециклируем продукт. Само САЩ отбелязва завидни цифри по отношение скрап на коли. На година там биват преработвани около 10 млн. автомобила. От всяка преработена и рециклирана кола се добиват нови суровини, които се използват за направата на нови автомобили, машини и оборудване.

 

Скрапът на метали се използва в множество сфери като автомобилостроене, металургия, машиностроене, хранителна промишленост и други. С предаването на старите коли за скрап, всеки собствени на кола става част от целия процес около рециклирането.

Въпреки, че у нас скрап на автомобили тепърва набира популярност, съществуват не малък брой фирми предлагащи изкупуване на коли. Пунктове и автоморги, предоставят и една друга възможност, наред с изкупуване на стария автомобил допълнителна стойност от авточастите, които могат да бъдат използвани повторно.

Фирмите за скрап на коли работят по стриктни закони, съобразно българското и европейско законодателство, а това е още един гарант за качествено обслужване и безопасност към природата.

С използване услугите на фирма по изкупуване коли на скрап може да се ползват и пакетни услуги по извозване, транспорт и отписване на старото МПС. Всичко това се прави, с цел улесняване на клиентите и бързи и адекватни действия по отношение защита на природата.