Имате стар автомобил|При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около… Ние ще купим Вашата стара кола|Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване. ДА! Ще купим Вашата стара кола|Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

Имате стар автомобил

При предаване на нефункциониращият автомобил за скрап, всеки става част от процеса свързан с опазване на околната среда от материали, които не са разградими. С освобождаване на вашите пространства около…

Ние ще купим Вашата стара кола

Само с едно обаждане може да организирате всичко свързано със стария автомобил. В това число се включват дейности от изготвяне на необходими документи за отписване на МПС-то, през неговото извозване.

ДА! Ще купим Вашата стара кола

Предаването на коли за скрап става за кратко време, лесно и удобно, изцяло съобразено с ограниченото време на съвременния човек. За целта е достатъчно само да се свържете на посочени…

zakmetal-phone
Изкупуване на бусове и коли за скрап, имаме собствен транспорт за София и околностите. Плащане и на място. Свържи се с нас, моб.т.: 0877 595 300

Как да продаваме скрап за пари

Много милиони тонове скрап седят неизползвани в гаражи и мазета, но в основата на всичкият метален боклук лежат добри средства, от които всеки може да се възползва.

За да узнаете как да се движите в целия процес на превръщането на старите метали в пари е добре да знаете, как да продаде старата кола. Преди това е добре да вземете под внимание някои важни въпроси около скрап на метали.

 

Как се изчислява металът в стария автомобил:

Съществуват специални кантари, които измерват всеки килограм старо желязо. Когато става дума за автомобил, притеглянето му се извършва след предаване във фирма за скрап. Върху специалните теглилки се качва старият автомобил, било то на собствен ход или със затегляне и с голяма точност се измерва тежестта му. От теглото, което се показва на скалата и разликата между допълнителните части по него, в случай, че не са отстранени излиза и теглото на скрапа от автомобила.

Кои метали са най-добре заплащани:

Сред металите, които най-много се търсят в скрап индустрията са алуминий, стомана, цинк, желязо, олово, мед, калай и др. Тези метали се изваждат от стария автомобил с помощта на големи багери модифицирани да изпълняват ролята на мощен електромагнит.

Къде се предават стари коли и метали:

Съществуват много площадки за скрап, включително и у нас. Всеки може да предаде старата кола и наред с това, че прави място в двора или гаража може да си докара една стабилна сума пари.